Om

Ollebus, det var min första hund, en hund som alltid kommer finnas med mig. Om honom och efterföljande hundar har jag bloggat i flera år. Bloggen har används mest som min egen dagbok, något att gå tillbaka till och minnas. Här handlar det till största del om hundarnas och mitt gemensamma liv men då och då dyker det upp något helt annat. Men mest är det hundaktiviteter som avhandlas i denna blogg.

Jag, det är Lina det, tillhör årgång -78 och bor på landet i Östergötland tillsammans med sambon Henrik och våra hundar samt en katt . 2002 köpte sambon och jag vår första hund, Olle, och efter det blev livet sig aldrig likt igen. Olle som bara skulle vara vår sällskapshund, en gårdsvovve som fick promenader och kanske lite hjärngympa, visade mig vägen till hunderiets underbara värld och jag var fast. Numera andas, lever och tänker jag hund större delen av min vakna tid även om vänner, jobb och andra nödvändigheter i livet så klart också ska ha sin plats. Tillsammans med Olle testade jag på det mesta i hundväg men vi fastnade främst för lydnaden och i det träsket har jag blivit kvar. Fler hundar har införskaffats till familjen och alla har sin plats i hjärtat.

2012 lämnade Olle oss hastigt men eftersom det är han som inspirerat mig i det mesta när det gäller hunderiet så får han fortsätta att ge namn åt bloggen för tid och evigt eller i alla fall så länge som jag tycker det är skoj att blogga.

Välkommen att dela min och hundarnas värld!

2 tankar på “Om

  1. Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang. UAP el UPA. Har en schäfertik på 7 mån som fått diagnosen & jag vet inte jag ska låte operera henne.. Skulle vilja höra med dig gällande dina erfarenheter! Tack på förhand! 💞
    /Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s